Voor je ergens aan begint, wil je natuurlijk weten wat het kost. Dat snappen we.

Ons systeem is zo goed als kosteloos. Als je vertraging hebt gehad met de treinen van NS sturen wij een aanvraag voor je zodat je je geld terugkrijgt. Zo’n aanvraag kost jou €0,50. Dit vragen wij zodat we het systeem kunnen onderhouden. De €0,50 incasseren we middels een automatisch incasso.

Omdat je pas betaalt als je vertraging hebt gehad, houdt dat in dat je dus zonder enige verplichting een account aan kan maken en rond kan kijken. Het kost je helemaal niets. Zodra je je gegevens ingevuld hebt, gaan we in de gaten houden of er geld teruggevraagd kan worden. Op het moment dat dat kan, doen we dat ook direct. Je ontvangt dan altijd meer geld terug van NS dan wij bij jou incasseren. Hoe dan ook een win!

Ons doel is om jou tijd te besparen. Dit doen we door:

  • Automatisch je geld terug te vorderen als je meer dan 30 minuten vertraging hebt gehad met de treinen van NS. Dit scheelt jou een hoop tijd en frustratie.
  • We sturen geen ingewikkelde iDeal links die veel tijd kosten. We doen alle betalingen van €0,50 per automatisch incasso. Zo hoef jij er niet om te denken en scheelt het zowel jou als ons veel tijd.

Kortom, de kosten per aanvraag zijn €0,50. Er zijn geen maandelijkse of andere verborgen kosten. Je kunt dus zonder enig financieel risico gebruik maken van dit systeem.


28834 mensen doen al mee, dus waar wacht je nog op?


Deel dit bericht met de onderstaande knoppen om je vrienden ook op de hoogte te brengen!